Photo

Photo
Photo

 

 

 

 

DE UNIEKE EIGENSCHAPPEN VAN BUDDY TAPE:

BIOLOGISCH AFBREEKBAAR:Het Tape wordt op natuurlijke wijze afgebroken door blootstelling aan het zonlicht. Hierdoor worden arbeidskosten verlaagd doordat Buddy Tape niet, zoals bij gewoon tape, losgesneden moet worden. Buddy Tape werkt mee aan een schoner milieu.

ELASTICITEIT : Buddy Tape is zeer rekbaar en kan tot 8x de lengte worden uitgetrokken. Het van nature elastische materiaal kan zelfs in kleine stukjes worden gebruikt. De hoge rekbaarheid van Buddy Tape voorkomt insnijding bij het groeien van de plant.

ZELFKLEVEND: Buddy Tape is in de normale toestand NIET klevend. Indien het Tape wordt uitgerekt dan ontstaat de zelfklevende eigenschap. Dit vergemakkelijkt uw werkzaamheden omdat het Tape snel kan worden aangebracht. Het uitgerekte Tape blijft onder alle weersomstandigheden zijn klevende eigenschap behouden.

WATERDICHTHEID: De WAX-laag op het Tape zorgt voor de waterdichtheid en beschikt tevens over een ademende eigenschap zodat de ent/oculatie niet kan uitdrogen. Bij gebruik van Buddy Tape is entwas overbodig!

COMPLETE AFDICHTING OCULATIE:
Buddy Tape kan door de ademende eigenschap over de gehele oculatie worden aangebracht. Dit zorgt voor bescherming tegen infecties en insecten. Bij groei van het oculatieoog wordt de Tape op een natuurlijke wijze geperforeerd.

To enlarge images just click on the photographs on the left-hand side.

 

Photo